Over ons

De Transformatie Groep is een ondernemend advieskantoor. Met onze ervaring in corporate leiderschap, ondernemerschap en consulting willen wij samen met onze klanten impact realiseren. Wij geloven dat passie, innovatie en ondernemerschap binnen organisaties essentieel is voor het realiseren van duurzame waarde in een sterk veranderende wereld.

In co-creatie met leiderschapsteams en talenten realiseren wij bij onze klanten nieuwe inzichten en verbinding. Succesvolle organisaties bouwen geeft ons energie. Het is onze passie om ondernemingen en maatschappelijke organisaties, teams en leiders, vooruit te helpen, altijd met als doel om hun impact te vergroten.

Onze visie

“Een unieke visie op waardecreatie en high-performance teams is essentieel voor organisaties om het volledige potentieel bij alle mensen los te maken”

http://www.detransformatiegroep.nl/wp-content/uploads/2014/04/waardecreatiemodel.jpg

Ontwikkel visie op waardecreatie

Een unieke visie op het creëren van waarde voor klanten, aandeelhouders en andere stakeholders vormt de basis. Vanuit hier kan een organisatie zich focussen op ondernemerschap en vernieuwing. Deze visie geeft onderscheidend vermogen en is een bron voor passie bij zowel de medewerkers in een organisatie als haar klanten.

Value creation - RAI

Bouw high-performance
teams

High-performance teams zijn nodig om met deze gemeenschappelijke visie waarde te realiseren. Samenwerking, de kracht van het verschil, vertrouwen en leiderschap zijn essentiële ingrediënten van high-performance teams om de gewenste resultaten te behalen.

Benut het volledige potentieel van de organisatie

Een organisatie bevat een enorm potentieel aan kennis, creativiteit en intrinsieke motivatie. Een succesvolle organisatie is erop gericht om met alle medewerkers dit potentieel te ontdekken en met inspirerend leiderschap te benutten. Op deze manier voelt iedereen zich verantwoordelijk om met elkaar impact en resultaten te realiseren.

High Impact Scan

Onze werkwijze

We zijn faciliterend in een proces dat onze klanten altijd zelf doormaken. Wij geloven in de kracht van co-creatie als katalysator voor inzicht, verbinding en vernieuwing. Daarom stellen wij altijd in co-creatie met onze klanten een aanpak op maat vast. Met scherpe analyses, doelgerichte teamsessies en inspirerende reizen in de natuur helpen wij organisaties hun impact te vergroten.

Onze klanten

Het team

Onze vrienden

De Transformatie Groep is trots een aantal inspirerende organisaties als vrienden voor te stellen.

Nieuws

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u een klacht? Wij hebben een klachtenprocedure.
Zie onze klachtenprocedure